Header Ads

Header ADS

Цели

Сафарито на педофили ("Педофилските животи нямат значение") започна на 20 февруари 2021 г., когато хванахме първия ни любимец - Жоро-Спермогълтача. Това стана след няколко месеца обмисляне на 3-4 момчета, начело с Ален. 

Ловът на педофили започна поради няколко причини и цели:

  • В памет на Максим "Тесак" Марцинкевич, основател на Окупирай-педофилията, който беше самоУбит в руски център за задържане на 16 септември 2020 г.
  • Активизиране на гражданското самосъзнание в българското общество, което е изпаднало в дух на безкраен нихилизъм и егоизъм.
  • Показване на държавната бюрокрацията, нейното безучастие това на и институциите в изграждането на морал сред хората.

  • Разобличаване на педофилското лоби в българската държава.

  • Промяна в раздел "Разврат" от Наказателния кодекс.

Впоследствие, ловът на педофили беше забелязан от множество личности, които желаеха да помогнат по всякакъв начин, пръв от които беше Станислав Цанов чрез своето студио "Дан Колов" - Първият човек, дал масова трибуна на тази кампания против педофилите в България. 

Множество организации подкрепиха анти-педофилската инициатива, която беше забелязана и от най-големите медии. 

За сметка на това, много политици и журналисти се свързаха с нас заради желанието им да ни използват за правене на пиар.

Последваха и репресии към лова. Първата организация, която публично въстана против нас, е Български Хелзинкски Комитет. Различни хора започнаха да се представят за част от лова, трупайки слава на свой гръб, а държавата ни удари няколко пъти (макар и неуспешно) - На 25 октомври 2021 г. Ален, заедно с едно момче и момиче бяха арестувани (няколко дена по-късно друго момче беше привикано на разпит) в 1-во РПУ, като само на Ален му беше повдигнато обвинение - за средна телесна, което месец по-късно падна, а на 8 януари 2022 г. Ален пак беше арестуван, този път с хип-хоп изпълнителката Памела, във 2-ро РПУ, като Ален отново му беше повдигнато обвинение, но този път за побой с грабеж - Същото обвинение отново падна. И двата ареста са вследствие на подадени от педофили жалби, а обвиненията паднаха поради липса на доказателства (И въпреки липсата на КАКВИТО И ДА Е доказателства, те бяха повдигнати. Повдигнати от педо-лобито в държавата ни като предупреждение за нашата дейност).

Няма коментари

Изображенията в темата са от LordRunar. Предоставено от Blogger.